Pocetak / Vesti / Aktuelno / Vesti

Vesti

Otvorena nova ekspozitura ALTA Banke na Altini

Ponedeljak, 3/8/2020

ALTA Banka otvorila je novu ekspozituru u naselju Altina, u Zemunu na adresi Ugrinovačka 212. Otvaranjem nove ekspoziture i opremanjem po najnovijim bankarskim standardima ALTA Banka ostaje pouzdan partner od izbora maloj privredi, srednjim preduzećima i građanima Srbije.

Dragoslav Krpić, direktor ekspoziture ALTA Banke: “Nastavljamo da razvijamo poslovanje ALTA Banke i približavamo se potrebama stanovništva. Želimo da pokažemo našim klijentima na Altini da smo prepoznali potrebu da proširimo mrežu i omogućimo im da bržei lakšekoriste usluge i prozvode ALTA Banke. U novootvorenoj ekspozituri zainteresovani građani će moći da obavljaju svoje svakodnevne finansijske transakcije ali i da se detaljno upoznaju sa ponudom Banke, koja nudi niz atraktivnih proizvoda kako za stanovništvo tako i za privredu. Verujemo da će rad ekspoziture pozitivno uticati na jačanje lokalne infrastrukture i podsticanje ekonomskog razvoja Altine”.

Pored redovne ponude, ALTA Banka svima koji do kraja septembra ove godine otvore platni račun u novoj ekspozituri u naselju Altina poklanja 6 meseci održavanja platnog računa bez naknade. Pozivamo sve građane i privrednikeda se u modernom i prijatnom ambijentu ekspoziture ALTA Banke na Altini, u ulici Ugrinovačka 212, upoznaju sa našim ljubaznim kolegama koji će vam biti na raspolaganju za sve vaše finansijske potrebe. Dobrodošli ste u ALTA Banku, gde je vaš uspeh naš cilj.
Obaveštenje svim klijentima ALTA Banke a.d. Beograd o ponudi zastoja u otplati obaveza (moratorijum)

Petak, 31/7/2020

U skladu sa Odlukom o privremenim merama radi ublažavanja posledica pandemije COVID-19 u cilju očuvanja stabilnosti finansijskog sistema, donete od strane Izvršnog odbora Narodne banke Srbije dana 27. jula 2020. godine (u daljem tekstu: Odluka), Alta banka a.d. Beograd svim klijentima iz kategorije fizičkih lica, poljoprivrednika, preduzetnika i pravnih lica upućuje ponudu zastoja u otplati obaveza (moratorijum) koju možete pogledati opširnije ovde.

Više informacija o reprezentativnom primeru i primeni moratorijuma u praksi možete pronaći klikom na link
Vladimir Čupić je preuzeo funkciju predsednika Izvršnog odbora ALTA banke

Utorak, 28/7/2020

U skladu sa odlukom o imenovanju, donetom od strane Upravnog odbora ALTA banke ad Beograd i nakon dobijanja prethodne saglasnosti Narodne Banke Srbije, Vladimir Čupić je u četvrtak, dana 23.07.2020, godine preuzeo funkciju predsednika Izvršnog odbora ALTA banke.

Vladimir Čupić na funkciju predsednika Izvršnog odbora ALTA banke dolazi iz Atlantic Grupe koja je jedna od vodećih kompanija u prehrambenoj industriji, gde je poslednje tri godine bio na poziciji direktora predstavništva za Srbiju.

Vladimir Čupić je renomiran bankar, koji je svoju bankarsku karijeru gradio u AIK banci ad Niš i Hypo Alpe Adria banci, gde je obavljao funkciju predsednika Izvršnog odbora, stekavši bogato iskustvo u oblasti finansija i bankarstva. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Imajući u vidu stratešku poziciju i potencijal Banke, Vladimir Čupić će se u narednom periodu, zajedno sa svojim timom, fokusirati da jednostavnošću i efikasnošću ALTA banka bude servis po meri i pravi izbor klijenata.
Promenjeno radno vreme u ekspozituri Novi Beograd

Petak, 24/7/2020

Poštovani klijenti,

Od 24.07.2020. naše kolege u ekspozituri Novi Beograd su vam na raspolaganju radnim danima od 08h do 18h, a subotom od 09h do 13h.

Molimo vas da prilikom posete ekspozituri držite fizičko odstojanje od 2m, i nosite zaštitne maske.

U cilju zaštite vašeg zdravlja, kao i zdravlja naših zaposlenih, u ekspozituri može boraviti najviše 10 osoba u istom trenutku.

Brinimo o drugima i o sebi.

Istureni šalter Singidunum privremeno obustavlja neposredni rad sa strankama

Petak, 24/7/2020

Promenjeno radno vreme ekspoziture na Novom Beogradu

Utorak, 14/7/2020

Poštovani klijenti,

Obaveštavamo vas da je promenjeno radno vreme ekspoziture na Novom Beogradu.

Novo radno vreme, ponedeljak-petak: 08h-16h se primenjuje od 16.7.2020.

Molimo vas da prilikom posete ekspozituri držite fizičko odstojanje od 2m, i nosite zaštitne maske.

U cilju zaštite vašeg zdravlja, kao i zdravlja naših zaposlenih, u ekspozituri može boravit najviše 10 osoba u istom trenutku.

Brinimo o drugima i o sebi.

Obavezne mere prilikom boravka u prostorijama ALTA Banke

Ponedeljak, 6/7/2020

Poštovani klijenti,

u cilju zaštite vašeg i zdravlja naših kolega, obaveštavamo vas da je nošenje maski obavezno u svim prostorijama ALTA Banke.

Molimo vas da u cilju prevencije širenja zaraze držite minimalno fizičko rastojanje od 2 metra i da vršite dezinfekciju ruku sredstvima koja su vam na raspolaganju.

 

Budimo odgovorni prema sebi i drugima.

Obaveštenje o prestanku važenja moratorijuma

Sreda, 17/6/2020

Imajući u vidu broj klijenata koji su prihvatili zastoj u otplati obaveza (MORATORIJUM), propisan Odlukom o privremenim merama za očuvanje stabilnosti finansijskog sistema usled pandemije izazvane COVID-19, ALTA banka a.d. Beograd svim klijentima iz kategorije fizičkih lica, preduzetnika i pravnih lica Banke, dostavlja obaveštenje o prestanku prava na korišćenje propisane olakšice u otplati obaveza.

Datum prestanka zastoja u otplati obaveza je 29.06.2020. tako da od 30.06.2020.g počinje plaćanje obaveza i to tako što će, nakon isteka moratorijuma, Vaše obaveze dospevati na isti dan u mesecu kao i pre stupanja moratorijuma na snagu. Više...
Punomoćje za podizanje jednokratne finansijske pomoći

Petak, 5/6/2020

U skladu sa Instrukcijom o načinu isplate jednokratne novčane pomoći punoletnim državljanima Republike Srbije sa posebnih namenskih računa u iznosu od 100 EUR u dinarskoj protivvrednosti, koju je donela Narodna banka Srbije 20.maja 2020.godine, ALTA banka a.d. Beograd omogućava isplatu ove jednokratne pomoći, pored ličnog podizanja primaoca pomoći i putem jednokratnog Punomoćja primaocima pomoći koji, iz opravdanih razloga, nisu u mogućnosti da lično podignu gotov novac. Isplata putem punomoćja je moguća isključivo sa posebnih namenski računa koje je Banka otvorila za uplatu ove jednokratne pomoći.

Isplata ovih novčanih sredstava je omogućena ovlašćenom licu u prostorijama Banke uz davanje jednokratnog punomoćja i stavljanje na uvid ličnih dokumenata korisnika i ovlašćenog lica.

Isplata penzija

Petak, 8/5/2020

Poštovani klijenti,

U skladu sa instrukcijom Narodne banke Srbije, do 15. maja 2020. godine obezbeđeni su posebni termini za podizanje penzija klijentima sa navršenih 65 i više godina života. Detaljnije pogledajte na ovom linku.

U zavisnosti od izbora klijenta Banka će penzije za april isplatiti na jedan od dva načina na koji se lica sa navršenih 65 i više godina opredele:

  • Isplatom ovlašćenom licu po osnovu punomoćja ili
  • Isplatu na kućnu adresu korisnika u saradnji sa JP Pošta Srbije.


(1-10/34) 1 2 3 4